Office kurssi

Excel kurssi (Office: Excel, Word, Powerpoint, Outlook kurssi)

Excel kurssi / Office kurssi sisältää tarvittavat tiedot ohjelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen perustaidoista edistyneempiin toimintoihin. Käsiteltävät ohjelmistot ovat Excel, Word, Powerpoint ja Outlook. Opetusvideoiden lisäksi kurssi sisältää valmiita harjoitustiedostoja, joihin voi videoiden ohella harjoitella myös käytännössä. Kurssin videot ovat tehty Officen 2013 versiolla ja uusi 2016 versio on tekeillä. Erot uuteen versioon ovat pieniä, joten kurssin sisältö sopii hyvin, käytitpä mitä Officen versiota tahansa. Saat kurssista myös kurssitodistuksen, joka on arvokas lisä työ- ja koulutustodistusten jatkoksi.

 

Excel kurssi

Word kurssi:

Wordistä käsitellään muun muassa seuraavat aiheet (2h40min): Ohjelman perusteet ja käyttö, Tulostus, Tekstin muokkaus, Muotoiluasetukset, Kuvat, Taulukot, Kaaviot, Sisällysluettelo ja paljon muuta.

Powerpoint kurssi:

Powerpointista käsitellään muun muassa seuraavat aiheet (45min): Diaesityksen luonti, Kuvien ja videoiden lisääminen, diaesityksen asetukset ja paljon muuta.

Outlook kurssi:

Outlookista käsitellään muun muassa seuraavat aiheet (40min): Sähköpostitilien määrittäminen, Viestien lähetys ja vastaaminen, Kalenteri, Ryhmäsähköpostit, liitetiedostot ja paljon muuta.

Excel kurssi:

Excelistä käsitellään muun muassa seuraavat aiheet (n. 4h): Tietojen syöttäminen, Kaavojen rakenne, Muotoilu, Taulukot, Tulostaminen, Kaaviot, Työkirjat, Funktiot, Tiedon käsittely, Pivot taulukot, Työkalut ja paljon muuta.

 

Tarkemman kurssisisällön ja esimerkkivideoita näet täältä.

 

 

Tarjous: 36,90€ / 3kk (norm. 48,90€).

Maksa kortilla tai verkkopankissa.

Yrityksille voidaan räätälöidä paketit erikseen! Tästä lisätietoja.

 


 

Lisätietoja verkkokurssista

Kurssit on rakennettu siten, että voit osallistua niihin taustatiedoista riippumatta. Kurssissa lähdetään liikkeelle perusteista ja edetään vaativampiin aiheisiin. Kurssi sopii kaikille  lähtötasosta riippumatta ja on myös edullinen vaihtoehto ja tuki yrityksille henkilöstön kouluttamiseen.

Voit käyttää palvelua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Erillistä sovellusta ei tarvita, vaan videot näkyvä selaimen kautta. Videot ovat hyvälaatuisia ja kurssin käyttäminen helppoa laitteesta riippumatta. Kurssi on jaoteltu pienempiin moduuleihin ja videot ovat lyhyitä. Näin varmistumme siitä, että löydät tarvitsemasi tiedon helposti. Lisäksi voit hakea tietoa myös hakusanoilla. Moduuleita on neljä: Word, Powerpoint, Outlook sekä Excel kurssi. Maksaminen tapahtuu helposti kortilla tai verkkopankin kautta.

Katso videolta miten helppoa käyttäminen on:

 

 

Kuvia videopalvelusta

 


 

Jos sinulla on jo tunnukset, kirjaudu sisään TÄSTÄ.

 

Uudet käyttäjät: 36,90€ / 3kk (norm. 48,90€). Maksa kortilla tai verkkopankissa.