Yrityksille

Office verkkokurssi yrityksille

 

Yrityksille verkkokurssi on edullinen ja tehokas tapa hoitaa henkilöstön koulutus. Kurssi suoritetaan netissä ja juuri silloin kuin sille on aikaa. Työntekijöiden tärkein työkalu on sähköposti. Usein sitä käytetään Outlookin kautta. Sen jälkeen tulevat muut ohjelmistot, joista kärjessä on Office. EduMind:n Office verkkokurssilla tehostat työntekijöiden Excelin ja muiden Officeen kuuluvien ohjelmien käyttöä merkittävästi, jolloin aika on suoraan käytössä muihin tehtäviin.

Office verkkokurssi sisältää Excel, Word, Outlook ja Powerpoint ohjelmistojen koulutuksen. Verrattuna vanhoihin LIVE -valmennuksiin, verkkokurssit ovat paljon tehokkaampi tapa oppia. Netissä tieto on käytettävissä juuri silloin kuin sitä tarvitset ja paljon edullisemmin.

 

Osta nyt – Office verkkokurssi yrityksille:

Hinnat ALV0%. Suuremmissa lisenssimäärissä tai laskutussopimuksissa ota yhteyttä.

 

Edullinen ja tehokas nettikurssi

 

LIVE -valmennukset maksavat keskimäärin 550€/hlö/päivä (vertailtu viiden suurimman toimijan ilmoittamia hintoja).

Excel kurssi yrityksille
Näin säästät EduMind:n kursseilla keskimäärin 556%/hlö. Kurssin jäsenyydet ovat voimassa vuoden kerrallaan, joten et sido henkilöstöä pitkäksi ajaksi kursseille, vaan he opiskelevat ja hakevat tietoa juuri silloin kun he sitä tarvitsevat ja pienissä osissa. Netissä opiskellessa on etu, koska voit keskittyä aina siinä tilanteessa tärkeimpään työtehtävään ja opiskella juuri silloin kun mielentila ja työtilanne on sopiva.

 

Excel kurssi yrityksille netissä

 

Käsiteltävät ohjelmistot ovat Excel, Word, Powerpoint ja Outlook. Kurssi on rakennettu Excelin opetukseen mutta myös muut ohjelmat ovat vahvasti edustettuina. Opetusvideoiden lisäksi kurssi sisältää valmiita harjoitustiedostoja, joihin voi videoiden ohella harjoitella myös käytännössä. Kurssin videot ovat tehty Officen 2013 versiolla ja uusi 2016 versio on tekeillä. Erot uuteen versioon ovat pieniä, joten kurssin sisältö sopii hyvin, käytitpä mitä Officen versiota tahansa. Kurssista saa myös kurssitodistuksen, joka on arvokas lisä työ- ja koulutustodistusten jatkoksi.

Lisätietoja kurssista täällä ja tarkka eritelty sekä esimerkkivideoita täällä.

 

Osta nyt – Office verkkokurssi yrityksille

Hinnat ALV0%. Suuremmissa lisenssimäärissä tai laskutussopimuksissa ota yhteyttä.

Yksittäiset lisenssit täältä.