Office 365 liitännäiset

Office 365 liitännäiset

Uuteen Office 365:seen on tullut mahdollisuus liittää muita hyödyllisiä ohjelmia. Ohjelmat ovat tunnettuja appeja, jotka ovat nyt mahdollisia liittää osaksi Officea. Näitä ovat muunmuassa Twitter, Trello, Bing, yms. Saat näiden ohjelmistojen tiedot suoraan jaettuun postilaatikkoon, jolloin kaikki tärkeät päivitykset eri ohjelmista kerääntyy sinne.

 

Office 365 ryhmät

 

Office 365 Groups on palvelu, joka yhdistää työryhmäsi. Kun luot ryhmän ja jaat sen muiden kanssa, sinulle luodaan jaettu postilaatikko, kalenteri, muistikirja ja tiedostokirjasto. Nyt kuka vaan yhdistetyn ryhmäsi jäsenistä voi lisätä  liitännäisiä tähän postilaatikkoon. Oli se sitten Twitterin feedi tai mitä tahansa, tieto tulee kaikille näkyviin postilaatikkoon. Näin projektiin liittyvää tärkeää tietoa tulee kaikkien saataville suoraan, eikä sitä tarvitse erikseen linkittää.

 

Introducing Office 365 Connectors 1

 

Aina kuin seuraamassasi palvelussa tapahtuu muutoksia, saat tiedon siitä jaettuun postilaatikkoosi. Sitten saat valinnan haluatko jakaa päivityksen tai kommentoida sitä. Näin aiheesta voidaan keskustella sujuvasti aiheen alla suoraan.

 

Introducing Office 365 Connectors 2

 

Tällä hetkellä on saatavilla yli 50 liitännäistä Office 365:seen. Ohjelmistoja on paljon eri aihealueista: HR, myynti, projektinhallinta, markkinointi, viihde, yms. Esimerkkeinä mainittakoon MailChimp, Salesforce, Twitter ja GitHub. Ohjelmistoja liitetään jatkuvasti palveluun. Jaetun 365 postilaatikon lisäksi Microsoft on päättänyt tuoda liitännäiset myös Outlookiin yksityisen käyttäjän saataville.

 

Introducing Office 365 Connectors 3

 

Tällä hetkellä, jos käytössänne on Office 365, voitte käyttää Outlookkia, Outlook web sovellusta tai Outlook ryhmät mobiilisovellusta käyttääksenne liitännäisiä.
Lisätietoja ja lähde: Office blog

 

Takaisin artikkeleihin.