Tietoa

EduMind Oy – Verkkokurssit

Educate your mind – kouluta mieltäsi. Verkkokurssit ovat tulevaisuus.

EduMind Oy on 2013 perustettu, kasvava ja moderni videokoulutusta tarjoava yritys, joka tuo oppimiseen uuden lähestymistavan verkkokurssien avulla. EduMind:n idea lähti siitä tarpeesta, että livenä/paikanpäällä tapahtuvat koulutukset ovat kalliita ja niiden oppi on harvoin saatavilla silloin kun sitä tietoa tarvitaan.
Meidän videoilla voit opiskella valitsemaasi aihealuetta juuri silloin kun se sinulle sopii. Tieto on saatavilla juuri silloin kun sitä tarvitset ja se on helposti löydettävissä. Määräät itse opiskelutahtisi ja voit valita juuri ne aihealueet jotka sinua kiinnostavat.

Jos sinulla on oma ideasi verkkokurssista, katso tästä miten helppoa kurssin ja myynnin rakentaminen on.

 

Mikä on verkkokurssi?

Verkkokurssi on kurssi, jonka voi suorittaa kokonaan verkon välityksellä. Verkkokurssit täydentävät usein oppilaitosten kurssitarjontaa, mutta verkkokursseja voivat tarjota täysin avoimina  mitkä tahansa yritykset, yhdistykset tai yhteisöt. Opetus verkkokurssilla on etäopetusta ja opiskelu etäopiskelua; fyysistä läsnäoloa luokkahuoneessa ei edellytetä tai edes mahdollisteta. Joitain kursseja tarjotaan tavanomaisen lähiopetusmuodon lisäksi vaihtoehtoisesti verkkokurssina, jolloin opiskelijat voivat valita itselleen sopivimman suoritustavan.

 

Kenelle?

Verkkokurssit ovat rakennettu siten, että voit osallistua niihin taustatiedoista riippumatta. Kursseissa lähdetään liikkeelle perusteista ja edetään vaikeampiin aiheisiin. Kurssit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta ja ovat myös edullinen vaihtoehto ja tuki yrityksille henkilöstön kouluttamiseen.

 

Miten?

Voit käyttää palvelua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Videot ovat hyvälaatuisia ja kurssien käyttäminen helppoa laitteesta riippumatta. Kurssit on jaoteltu pienempiin moduuleihin ja videot ovat lyhyitä. Näin varmistumme siitä, että löydät tarvitsemasi tiedon helposti. Lisäksi voit hakea tietoa myös hakusanoilla. Maksaminen tapahtuu helposti kortilla tai verkkopankin kautta.

Katso videolta miten helppoa käyttäminen on:

 

Mitä käyttö maksaa?

Hinnoittelumme on kurssikohtaista. Hinnat ovat murto-osan siitä mitä live –valmennnukset maksavat. Koulutuspäivät maksavat sadoista euroista jopa tuhansiin euroihin. Koulutuspäivissä tavoitteena on omaksua kaikki tieto yhden päivän aikana. Nyt voit saada saman tiedon käyttöösi aina kun sitä tarvitset ja murto-osalla kustannuksista. Katso kurssikohtaiset hinnat Kurssit –sivuiltamme. Yrityksille tarjoamme monilisenssiä edulliseen hintaan. Hinta riippuu käyttäjämäärästä.

 

Kysyttävää?

Jos joku asia askarruttaa mieltäsi, autamme mielellämme. Asiassa kuin asiassa ota rohkeasti yhteyttä.

 

Kuvia videopalvelusta